tiistai 25. syyskuuta 2012

Aika mennyt
En ole taaskaan tarttunut kameraan moneen päivään. En osaa sanoa miksi, liekö inspiraationi hukassa syksyn myötä, vaikka puissa leiskuu kauniit ruskan värit. Viikon taivas on vain roikkunut harmaana yllä, päivät kylmentyneet ja illat pimentyneet. Kaipaan valoa ja kesää tai edes niitä kauniita kuulaita syyspäiviä jolloin on vain mukavaa kuljeskella metsissä ja ihmetellä ympäröivää luontoa...

Olen katsellut ottamiani kuvia ja miettinyt mitkä niistä teettäisin itselleni. Samalla olen huomannut kuinka vähän kaikista kesän aikana onnistuneista kuvista kelpuuttanut tänne blogiin. Perfektionismi tukahduttaa luovuuden, varmasti niin onkin sanottu. Mitään ei oikein voi syntyä jos ei itselleen salli yrityksiä ja erehdyksiä. Nyt siis seuratkoon kuvatulva onnistuneista, mutta unohdetuista kuvista.Lisää näitä olisi vielä vaikka kuinka.

6 kommenttia:

 1. voii hanna ku on ihana postaus :') vähän sama ongelma "perfektionismi tukahduttaa luovuuden"... haluutko ottaa umasta kuvia ku tuun next time sln?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :)) Joo haluun, meinasin jo ekalla kerralla kun se oli siun mukana et otan kuvia, mut unohin kameran kotia :P Jos teillä muuten on Nean kans arkistoissa jotain helmi kuvia meistä niin lähetelkää miule. Teetän lähiakoina.

   Poista
  2. pitää joo tsekkaa löytyiskö mitää helmii, aika sekopäisii kuvii muistan meidän ottaneen :D

   Poista
 2. Sait mut hymyilemään tällä postauksella :)

  VastaaPoista